Haber

Kılıçdaroğlu gençlere seslendi: 12 günümüz var, bu karanlık tünelden çıktık.

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 49,50’sine karşılık yüzde 44,89 oy alan Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs’ta ikinci tipe ilişkin değerli açıklamalarda bulundu. Dün elini masaya vurarak “Ben buradayım, sonuna kadar mücadele edeceğim” diyen Kılıçdaroğlu, bugünkü açıklamalarında gençlere seslenerek, AK Parti’den 4 milletvekili getiren HÜDA-PAR hakkında sert söylemlerde bulundu. Parti listeleri meclise sunuldu.

“KUTUDAN MESAJ DEĞİŞTİR”

Kılıçdaroğlu, sosyal medya paylaşımlarında gençlere seslenerek, “Sevgili Gençler, Birinci tur bitti. En büyük gerçek, sandıkta değişim mesajı var. Artık değişim isteyenler, isteyenlerden fazla. Onu bu ülkede istemiyoruz, ondan kurtulmak için çok daha fazla mücadele etmesi gereken taraf biziz.

“HOĞ BAĞCILAR BÜYÜK MECLİS’E GÖNDERİLDİ”

Genç arkadaşlarımdan da mesaj aldım. kafamda. Endişelerini gidereceğim ama onların da beni duymasını istiyorum. Öyle bir noktada ki her şey domuz bağları Yüce Meclisi’ne havale edildi! Kadını cansız bir obje olarak sahiplenmek isteyenlere bütün yolları açtılar.

“EN BÜYÜK YIĞIN GENÇLERE”

En büyük pay gençlere atıldı. Hiçbir şey için yeterli paran yok. Bir kahve hakkında bile düşünmelisin. Yaşama sevinciniz çalındı. Ancak, gençlik tasasızdır. Bunu bir gün bile yaşamanıza izin vermediler. Tartıştığımız gibi, size karşı birleşmişler.

“12 GÜNÜMÜZ VAR BU KARANLIK TÜNELDEN ÇIKIYORUZ”

Şimdi bakalım, günün sonunda elimizde ne var? Temelsiz bir karanlık… Farkında mısınız? Gençliğin bir daha asla gelmeyecek. 12 günümüz var, çıktık bu karanlık tünelden…”

sahinbey-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu